Om Smart Gräsmatta

Smart Gräsmatta startades hösten 2014.  Smart Gräsmatta’s mål är att bli en erkänd och välsorterad internetbutik med kvalitetsprodukter och tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska.

Med ett genuint intresse för naturen, ekologisk odling och trädgårdsredskap blir Smart Gräsmatta din nya bästa trädgårdsvän på nätet.

Med tydlig information och bilder på alla produkter gör vi det enklare för dig att hitta de redskap, frön eller trädgårdstillbehör du behöver för din första trädgård, balkong eller fönsterbräda.

På vår hemsida kan du läsa senaste nyheterna om nya produkter i vårt sortiment, pågående kampanjer samt vad som händer på Smart Gräsmatta för tillfället. Vi kommer publicera boktips och berätta om våra egna strapatser på vägen mot den perfekta trädgården, balkongen och fönsterbrädan.

Smart Gräsmatta’s sortiment varierar över året utifrån vad som är aktuellt under respektive säsong så du är alltid välkommen på ett besök för att se vad som är aktuellt. Saknar du något hos oss eller vill ge oss feedback positiv som negativ så tveka inte att höra av dig till oss!

Smart Gräsmatta eftersträvar att hitta produkter av hög kvalitet till vår butik som vi kan leverera både till entusiaster och nybörjare inom hemodling och ”trädgårdspåteri”.

Väl mött!

om oss smart gräsmatta

Företagsuppgifter

Smart Gräsmatta
Skolvägen 10
141 44 Huddinge  (Stockholm)

Smart Gräsmatta drivs och marknadsförs av Levame Entreprenad AB med organisationsnummer 556801-4194.

Levame Entreprenad AB innehar F-skattesedel.

Kundtjänst

Telefon: 08-478 76 01 E-post: order@smartgrasmatta.se Öppettider: helgfri måndag – lördag, 08:00 – 20:00.